Contact

bulthaup KNSM-eiland
Svolta B.V.
KNSM-laan 25
1019 LA Amsterdam

Openingstijden*

Maandag : gesloten
Dinsdag : 09.30 – 17.30 u
Woensdag : 09.30 – 17.30 u
Donderdag : 09.30 – 17.30 u
Vrijdag : 09.30 – 17.30 u
Zaterdag : 10.00 – 17.00 u
Zondag : gesloten

* Elke eerste zondag van de maand geopend van 13.00 – 17.00 u 

bulthaup KNSM-eiland
voor de ideale keuken

Welkom bij bulthaup KNSM-eiland, een plek met een rijke historie. Als onderdeel van een oud pakhuis deed het pand waarin de showroom is gevestigd meer dan 100 jaar geleden dienst als opslag voor cacao en specerijen. De Holland Amerika lijn legde vlak achter het pakhuis aan. Ook was het de vertrekplaats voor vele emigranten die vertokken om hun geluk elders in de wereld te zoeken. Dit gebied heeft een grote aantrekkingskracht op architecten, kunstenaars en galleries. bulthaup KNSM is in de loop der tijd uitgegroeid tot een stevig bedrijf met een mooie reputatie en sterke referenties.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken het merk en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

 

Beste bulthaup klant,

Naar aanleiding van de maatregelen van de overheid en het RIVM is onze showroom gesloten tot ten minste 1 maart 2021, dat vinden wij erg jammer.

Wel doen wij er alles aan om onze dienstverlening voort te zetten zoals u dat van ons gewend bent. Wij zijn aanwezig in de showroom van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. We zijn tijdens deze uren telefonisch (+31 (0)20 509 11 91) bereikbaar en uiteraard per e-mail: wil@knsm.nl of milko@knsm.nl

U kunt ons telefonisch of per mail benaderen wanneer u een offerte of een ontwerp wilt laten maken. Dan kunnen we de eventuele stappen die dat mogelijk maken bespreken. Dank voor uw begrip!

Team bulthaup KNSM 

 

Plan uw thuisbezoek of video afspraak

Exceptionele tijden vragen om bijzondere maatregelen. Kom met ons in gesprek per e-mail, telefoon, video afspraak of een-op-een bij u thuis over de realisatie van uw persoonlijke leefruimte. Want die is nu belangrijker dan ooit.

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.

Onze verhalen

Meer keuken inspiratie van bulthaup KNSM eiland? Lees onze verhalen over onder andere de verschillende keukentrends, de geschiedenis van keukenarchitectuur en de beste wijntips.