Het team

Op 28-jarige leeftijd start eigenaar Milko Wilner met het verkopen van Duitse keukens, inmiddels zit hij al 26 jaar in het vak. Hij heeft een innovatief team ontwikkeld, onder andere met een binnenhuisarchitect. Bij bulthaup KNSM-eiland luisteren we vooral goed naar de wensen van de klant, vervolgens worden deze wensen vertaald naar een functioneel basisontwerp. Er ontstaat een compleet dossier van de te realiseren keuken in zowel bovenaanzicht-, vooraanzicht- en perspectieftekeningen. "Klanten helpen door om de tafel te gaan zitten en te kijken wat wel en niet mogelijk is, is misschien wel het leukste dat er is."

Milko Wilner: "Een ieder die bij ons binnenkomt wordt serieus behandeld en met het nieuwe bulthaup concept kunnen we ook de wat kleinere beurs bedienen".

De kracht van bulthaup is volgens hem, dat je er hele panden mee kunt inrichten tot en met meubilair en verlichting. De mogelijkheden zijn ongekend. "bulthaup biedt een totaalpakket, dat in ieder detail is afgewerkt en op elkaar is afgestemd."


Verhalen

Een interview met Milko Wilner, eigenaar van bulthaup KNSM-eiland

De geschiedenis van de keukenarchitectuur 1/2

De geschiedenis van de keukenarchitectuur 2/2

Een wijnblog over het belang van temperatuur, wijntips en de wijnklimaatkast

7 wijntermen voor beginnende wijndrinkers

De echte wijn-fijnproevers - 'Kijken, walsen, ruiken, proeven en reageren’

De keukendriehoek: Tot op de dag van vandaag de basis voor veel keukenontwerpen

Bak de perfecte biefstuk in je Bulthaup keuken

De nieuwste keukenapparatuur