Contact

bulthaup KNSM-eiland
Svolta B.V.
KNSM-laan 25
1019 LA Amsterdam

bulthaup KNSM-eiland
voor de ideale keuken

Welkom bij bulthaup KNSM-eiland, een plek met een rijke historie. Als onderdeel van een oud pakhuis deed het pand waarin de showroom is gevestigd meer dan 100 jaar geleden dienst als opslag voor cacao en specerijen. De Holland Amerika lijn legde vlak achter het pakhuis aan. Ook was het de vertrekplaats voor vele emigranten die vertokken om hun geluk elders in de wereld te zoeken. Dit gebied heeft een grote aantrekkingskracht op architecten, kunstenaars en galleries. bulthaup KNSM is in de loop der tijd uitgegroeid tot een stevig bedrijf met een mooie reputatie en sterke referenties.

bulthaup is een Duits familiebedrijf, opgericht in 1949. Wij ontwerpen en realiseren premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken het merk en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

 

Wij zijn voor u geopend

U bent van harte welkom in onze showroom. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. U bent altijd welkom om binnen te lopen of u kunt contact met ons opnemen voor een afspraak voor de realisatie van uw persoonlijke keuken en -leefruimte.

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspiratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.

Onze verhalen

Meer keuken inspiratie van bulthaup KNSM eiland? Lees onze verhalen over onder andere de verschillende keukentrends, de geschiedenis van keukenarchitectuur en de beste wijntips.

bulthaup KNSM-eiland
Svolta B.V.
KNSM-laan 25
1019 LA Amsterdam