Contact

bulthaup KNSM-eiland
Svolta B.V.
KNSM-laan 25
1019 LA Amsterdam
bulthaup@knsm.nl

Openingstijden*

Maandag: gesloten
Dinsdag - Vrijdag: 9.30 - 17.30 u
Zaterdag: 10.00 – 17.00 u
Zondag: gesloten, eerste zondag van de maand geopend van 13.00 – 17.00 u

*Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

Het team van bulthaup KNSM-eiland

Meer dan 30 jaar expertise

Op 28-jarige leeftijd start eigenaar Milko Wilner met de verkoop van Duitse keukens, een passie die door de jaren heen zou groeien. Inmiddels zit hij ruim 30 jaar in het vak. Milko heeft een innovatief team samengesteld met expertise op het technische front, maar ook op het gebied van binnenhuisarchitectuur.

Bij bulthaup KNSM-eiland wordt aandachtig geluisterd naar de wensen van de klant om deze wensen vervolgens om te zetten in een functioneel ontwerp. In gesprekken ontstaat de ideale keuken, maar u kunt er ook terecht voor advies over de inrichting of verbouwing van de rest van de woning.

Milko Wilner: 'Klanten helpen door om de tafel te gaan zitten en hun wensen om te zetten in een mooi, verrassend maar vooral functioneel ontwerp. Dat is misschien wel het leukste dat er is.'

 


Team

Milko Wilner

bulthaup KNSM-eiland

Milko Wilner

bulthaup KNSM-eiland

Ik doe dit werk al lang en nog altijd met veel plezier. Ik vind het vooral fijn om mijn kennis over te dragen waardoor de klant weet wat er mogelijk is en zo een juiste beslissing voor zichzelf kan nemen. Samen met de klant tot een passend resultaat komen, geeft me voldoening.

Luna Wilner

bulthaup KNSM-eiland

Luna Wilner

bulthaup KNSM-eiland

Vanaf kleins af aan kom ik al bij mijn vader in de showroom, het is er met de paplepel ingegoten. Ik ben begonnen bij bulthaup als stagiaire en daarna ben ik gebleven, het is nu een echt familiebedrijf. Het allerleukst aan mijn werk vind ik het ontwerpen van een op maat gemaakt plan, het vormgeven van een heel nieuw interieur en het sparren met de klant over hun wensen.

De functie van de keuken is de laatste jaren veranderd, het is inmiddels het hart van het huis geworden. Een plek waar je met het gezin gesprekken hebt over je dag, met vrienden borrelt en intieme avonden beleeft, hierdoor is het extra belangrijk om een plek te creëren voor iedereen in het gezin.